Voorgerechten
/ knoflook / verse kruiden / room
Een smaakvolle carpaccio van een mooi stukje rundvlees van het Blanc Bleu Belge Rund, met een fijne truffel mayonaise en vlokken Parmezaanse kaas.
/ salade / mosterdcreme / speltbrood
/ voerstreek / sla / appel / noten / honing / mosterd
/ gerookt / mosterd / dille
Soepen
Gegratineerd met Kaas
Met Basilicum en Gehaktballetjes
Gemaakt met echte Gulpener Mosterd
Hoofdgerechten
Met diverse groenten, champignons in pesto-roomsaus
Verrassend gerecht met een Aziatisch tintje
Gegaarde zalmfilet in tomaten-basilicumsaus met tagliatelle
“papilotte / salade / frites
Verse zalm filet uit de oven met een kostje van pecannoten en honing op een spiegeltje van witte wijnsaus
Gestoofd met diverse kruiden, specerijen, stroop en uien in Gerardus Dubbel bier uit Wittem
Geserveerd met een frisse gemengde salade en kruidenboter
2 Mooie boutjes gestoofd volgens oud familierecept, met azijn, kruiden, specerijen, uien en stroop
met stroganoffsaus, frisse salade en frites
Vers gepaneerde schnitzel uit eigen keuken met champignonroomsaus
Met een romige pikante saus met verse groene pepers
Specialiteit van het Huis!
Geserveerd met een frisse salade en kruidenboter
Geserveerd met brood, enkele groenten en een gemengde salade
(vanaf 2 personen)
Nagerechten
Assortiment van streekkazen met Maestrichter stroop en landbrood
/ vers schepijs / slagroom
/ warm / chocolade / vers schepijs / slagroom